True Testimonial


Saya dihadiahkan PREMIUM BEAUTIFUL oleh suami kerana suami telah sedia maklum dgn pemasalahan yg saya alami iaitu keputihan, period pain [sengggugut] dan juga period tidak teratur.  Bagi mengatasi masalah keputihan yg agak teruk sy dinasihatkan doctor mangambil langkah-langkah penjagaan kebersihan seharian dan juga ketika berhubungan intim dgn suami di samping dibekalkan antibiotic. Mgkin masalah keputihan ini nampak remeh, tetapi ia banyak mengganggu aktiviti seharian sy.
                Bagi permasalahan sakit senggugut dan period tdk teratur pula, saya terpaksa bergantung kpd ‘pain killer’ setiap bulan dan akan memastikan bekalan ubat sy sentiasa ada akibat waktu period yg sukar dijangka kedatangannya. Sebelum period dan ketika period pula saya akan mengalami perubahan emosi yg drastic di mana saya mudah marah dan cepat melenting. Gangguan emosi ini sedikit sebanyak telah mengganggu keharmonian rumahtangga saya terutama sekali perasaan anak saya yg belum mampu mengerti situasi yg saya alami.
                Impak drpd kedua-dua permasalahan di atas pula, telah menyebabkan saya berasa tension, keletihan, kelesuan, tdk cukup tidur dan kerap juga mengalami ‘migrain’.  Tetapi beautiful ‘so amazing’. Masalah keputihan saya beransur-ansur pulih, period saya kembali normal dan paling menakjubkan sudah 2 bulan saya tdk mengalami sakit senggugut. Tubuh saya kembali bertenaga, tidur malam saya nyenyak, emosi terkawal serta kembali menjalani aktiviti seharian seperti biasa.
                Bonus setelah memakai beautiful pula, stretchmark di perut saya beransur  hilang, warna puting payudara saya semakin cerah begitu juga kehitaman di kawasan sekitar vagina. Saya juga menyedari berlakunya perubahan pada kontur bentuk badan hari demi hari. Walaupun saya seorang yg kurus [bentuk badan spt buah pisang], namun beautiful Berjaya membentuk kontur badan saya.Pemakaian ‘long bra’ Berjaya mengembalikan keanjalan payudara saya, ‘long girdle’ Berjaya mengangkat kedudukan punggung saya dan ‘waist nipper’ pula Berjaya membentuk pinggang saya.
                Sungguh luar biasa apa yg telah saya alami. Manfaat Pemakaian premium beautiful bukan sahaja telah mengatasi masalah dihadapi tetapi telah memberikan sinar baru dalam hidup saya. Kini saya sihat, rasa bertenaga, cantik dan mempunyai ‘self confident’ yg sangat tinggi, suami juga semakin sayang

Jom Tonton

Loading...